۲ غایب بزرگ در جشن قهرمانی تراکتور
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۲۰۰۶

۲ غایب بزرگ در جشن قهرمانی تراکتور

با وجود برگزاری جشن قهرمانی تراکتور در تبریز، احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان و مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال به دلیل دلایل مختلف در مراسم حضور نخواهند داشت.
۲ غایب بزرگ در جشن قهرمانی تراکتور

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم فوتبال تراکتور که پیش از پایان رقابت‌های لیگ برتر قهرمانی خود را مسجل کرده بود، در هفته پایانی مقابل استقلال خوزستان به میدان خواهد رفت. با اینکه درباره محل برگزاری مراسم قهرمانی صحبت‌های زیادی مطرح شده بود، در نهایت اعلام سازمان لیگ مشخص کرد که میزبان و میهمان تغییر نکردند. باشگاه تراکتور اعلام کرد که در ورزشگاه غدیر اهواز هیچ جشنی برگزار نخواهد شد و مراسم اهدای جام روز جمعه در ورزشگاه یادگار امام تبریز انجام خواهد شد.

با این حال، دو چهره مهم ورزش ایران که از مدعوین اصلی مراسم هستند، به دلایل مختلف در این جشن حضور نخواهند داشت. احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، در مصاحبه‌ای اعلام کرد که در این مراسم حضور نخواهد داشت و افزود: "پروتکل ما این است که رئیس فدراسیون باید به جشن قهرمانی برود و قرار شد که رئیس فدراسیون، جام را اهدا کند. "

همچنین امیرمهدی علوی، مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال، از غیبت مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، در این مراسم خبر داد و گفت: "با توجه به برگزاری کنگره فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) در کشور پاراگوئه، رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان فردا عازم پاراگوئه خواهد شد و به همین دلیل در روز اهدای جام به باشگاه تراکتور حضور نخواهد داشت. اما مدیران ارشد فدراسیون و سازمان لیگ در این مراسم حاضر خواهند بود

پربازدیدترین آخرین اخبار